VISUAL BRANDING

De laatste jaren heeft er een online verschuiving plaatsgevonden, sinds instagram zo populair is geworden kijken de meeste mensen niet meer perse op een website om een merk of bedrijf te checken maar gaan ze al gauw naar Instagram om even snel te kijken.

 

Waarom?

 

Het is gemakkelijk, alles op 1 plek, het is visueel, mensen zijn nu eenmaal visueel ingesteld en ze kunnen in 1 oogopslag zien waar het bedrijf of merk over gaat. Daarnaast  hebben mensen het gevoel dat daar het laatste nieuws te vinden is, vaak kunnen er kortingen of leuke acties nog eerder op Instagram gevonden worden dan op een website.

Het is dus belangrijker dan ooit dat je dat goed geregeld hebt en dat jouw klanten:

 

a. Jouw kunnen vinden op Insta

b. Dat je up to date bent

c. Dat het er goed uitziet!

Uiteraard is de uitstraling van je gehele merk belangrijk, ook je logo, je huisstijl, je website en natuurlijk je andere social media kanalen. Dit noemen we dus jouw visuele branding, een eigen indentiteit waar jouw klanten, je bedrijf of merk aan kunnen herkennen, jouw handtekening, zoals jij het wilt, het zit waarschijnlijk al helemaal in je hoofd :)

En dan zijn wij er om je te helpen het ook daadwerkelijk te realiseren, wij kijken naar jou als persoon, naar je business en naar wat jij mooi vind en gaan samen aan de slag om jouw branding visueel te maken. Wellicht heb je jouw website klaar, je logo klaar en zelfs je huisstijl is prima, maar heb je moeite met de juiste beelden en het samenstellen van je Instagram feed. Maar ook voor een compleet traject kunnen wij je helpen.

Wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij zijn Marleen Bos (fotograaf) en Cheryl Zomerdijk (allround stylist & vorgever), toen Cheryl nog op de Academie Artemis zat kwamen we er al gauw achter dat we goed konden samenwerken, doordat ik haar hielp met een aantal shoots voor de academie. Nadat Cheryl Cum Laude afstudeerde zijn we samen gaan zitten en is M&C Creative Duo geboren.

Wat doet M&C creative duo?

- Fotografie

- Instagram advies en hulp

- Ontwerp en opbouw van jouw instagram feed

- Ontwerp van huisstijl, logo, kaartjes etc.

Wil je meer weten?

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

nature photography  -  travel photography  -  wedding photography  -  visual branding

CONTACT

KAPELWEG 24

1906 EB LIMMEN

The Netherlands

0031- 629392746

info@marleenbos.nl

© 2019 by Marleen Bos Fotografie

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon